Черил Коул сваля принц Хари

0
Черил най- сетне се докосна до своята неосъществена любов с принц хари

Хитовата британска изпълнителка упорито следва целите си. След като преди време Черил Коул заяви, че е влюбена в принц Хари и го помоли да и звънне, сега  на партито по случай   60-тата годишнина  от царуването на баба му  Елизабет Втора не остави инициатива на него, а открито започна да го сваля пред всички.

Черил е решена да се омъжи за принц Хари

Изпълнителката на  „Parachute“ бе част от поздравителния концерт към британската кралица, но бързо се възползва от възможността си да оплете в мрежите си  принца, докато все още е свободен. Британските медии алармират, че принц Хари не се е дърпал  много на Черил Коул и двамата доста дълго си погукали усамотени, така че няма да е изненадващо, ако след случката най – накрая братът на принц Уилям се реши и й звънне.

Всъщност преди време малкият син на принц Чарлз  също призна, че намира Черил за доста симпатична и е фен на песните й, а самата изпълнителка нон – стоп използва медиите, за да му каже, че може да не го познава кой знае, колко много, но го обича  и дори е сънувала сватбата им.

Черил е решена да се бори докрай за любовта си към принц Хари!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *