Ченгета прикриват организаторите на кучешки боеве – с видео

0
ku4eta
Кучета убийци

skandalno.net Полицаи покровителстват битките с кучета. Доходоностият бизнес се върти от 40-50 души в България. В градовете, където се провеждат боевете с озверелите животни, организаторите са добре известни на местните власти. Мерки обаче не се взимат. Skandalno.net писа за случаи, при които жадните за кръв бойци дори налитат да хапят и деца. Най-тежкото наказание е парична глоба, която на фона на печалбите, е нищожна.

Запалените почитатели на кървавите боеве се познават и поддържат връзка помежду си. Където и в България да се провеждат жестоките сблъсъци, феновете се стичат от ku4e6ki boeve2всички краища на страната да наблюдават. Обикновено са заможни хора и им прави кеф да залагат. Готови са да хвърлят няколко хиляди лева, само за да се насладят на кървавото зрелище.

Организаторите са хората, които развъждат и бойните кучета – обикновено питбули. Обучението на животните иска време- година-две. В този период „гладиаторите” се помпат със стероиди и анаболи, предназначени за едър добитък. Кучетата имат и специален хранителен режим- само сурово месо, за да се настървяват при мирис на кръв. Освен това се тренира силата на челюста им чрез ku4e6ki boeve1специален метод- на дървен кол се поставя умряло животно, върху което подлуденото от „химии” псе се хвърля и захапва с все сила и ярост.

Цената на обучените „бойни единици” може да достигне и 10 000 евро! Ако кучето има здрави предци, исканата сума е по-висока. Успехите на песа в битките, многократно връщат направената инвестиция.

Схватките между настървените кучета се организират през ноща, на потайно и скрито от погледите на външни лица място. Предпазната мярка е с цел да не ги хванат природозащитниците. С полицаите ku4e1нещата се уреждат „под масата”. Говори се, че някои боеве се провеждат направо на гробищата!

Женските екзепляри са много по злобни и кръвожадни от мъжкарите. Кучките никога не пощадяват съперницата си – направо я разфасоват. Мъжките оставят противника си жив, когато разберат, че са го победили.

Кучешките боеве превръщат животните в терминатори. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *