Ченгета подслушват политици и бизнесмени срещу 5 бона на седмица

0

podslu6vaneБивши и настоящи ченгета ръководят няколко банди в страната, занимаващи се с подслушване на бизнесмени и политици. Цената за подслушван номер на седмица достига до 5000 лева.

За зарибяване , бандата първо предлага пробен период с посочен от клиента номер. След седмица, представят пълни записи на разговорите на подслушваното лице. Сделка обаче няма, ако клиентът не се съгласи да послушва поне пет номера. Тарифата се определя от набелязаните лица. Ако са дребни риби, услугата струва между 1000 – 2000 лева, но ако има важни клечки, скача директно

Служителите в системата лесно се изкушават
Служителите в системата лесно се изкушават

 на 5 бона за седмица.

Бандите взимат специални предпазни мерки, за да покрият следите на нелегалния си бизнес. Информацията от подслушването се изпраща на клиента винаги на различни имейли, който след това се изтриват.

Плащането се осъществява също по завоалирани пътища. Обикновено парите се превеждат по сметки в чуждестранни банки, така че няма начин да се разкрие самоличността нито на клиента, нито на престъпниците.

Без участието на служители в системата на МВР, няма как да се мине. Много често ръководителите са бивши висши полицаи, които имат стабилни връзки отвътре. Не е трудно да убедят действащи служители да им сътрудничат и да им осигурят достъп до разговорите на набелязаното лице.

Методът е много по- ефективен от вкарването на програма в телефона на подслушваното лице, въпреки че е по- скъп. Обикновено бизнесмените и политиците взимат мерки като си инсталират софтуер „тапа”, който да неутрализира евентуалните „бръмбари” .

МВР има пълен достъп до разговорите по мобилните телефони. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *