Шок! Ченгета гледат се*с на живо на плажа във Варна!

0

Въведоха солена глоба за секс на плажа в морската столица

секс на плажа

Мераклиите за горещи ласки по плажната ивица трябва сериозно да се пазят от общинските инспектори, алармираха любители на свободната любов. Причината е въвеждането на солени глоби за невъздържаните сладострастници, които местната администрация налага.

Само преди ден наблюдателни ченгета от Общинска полиция сгащиха двойка влюбени по време на секс. След като се налюбуваха на изкушаващото удоволствие ги арестуваха и наложиха неприятно административно наказание в размер на 300 лв.

По време на обиколка из района, две униформи чули страхотно охкане и пъшкане от храстите до Пантеона във Варна. Първоначално помислили, че се извършва насилие и с мълниеносна скорост се стрелнали по посока на стоновете.

Когато разтворили шубраците пред очите им се открила гореща секс сцена, между 17-годишна девойка и нейното гадже В. В. (23). Охранителите после коментираха, че не им е станало много приятно да развалят кефа на младежите, но уточниха, че всеки трябва да спазва закона.

Накрая от службата отправиха апел към всички влюбени да си намират уединени места за секс, защото така не само ще спазят обществения ред, но и ще им излезе по – евтино. Хотелска стая във Варна сега може да се наеме срещу 20 лева за денонощие.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *