Ченге с мерак снима пияна пешеходка на голо

0
Полицай на служба снима голи задници

Полицай – безделник посрами пагона в Германия, след като по време на служба направи порно снимки на пияна пешеходка, съобщават местни медии. Ченгето се издънило, когато вместо да глоби почерпената дама, я накарало да си свали гащичките, за да снима апетитното й дупе.

Потресаващата за изрядните немци случка станала, докато фронтовакът Дирк Б. извършвал рутинен обход по улиците на град Дормаген по време на свое дежурство. В един момент той забелязал приятно почерпена хубавица, която се изхитрила да пресече на червен светофар.

Мераклията я подгонил с намерение да наложи редовната глоба от пет евро за такова нарушение, но дамата излязла кадърна и твърдо отказала да плаща. Тя дори се изплезила на полицая и заявила, че не може да я спре да си танцува цяла нощ където и с когото си ще.

Полицай на служба снима голи задници

Според съдебните архиви, хитрецът внимателно премислил ситуацията и взел нестандартно решение на проблема. Той споделил пред красавицата, че е склонен да опрости фиша, ама ако си свали гащичките и му позволи да й заснеме прелестите. Гражданката радостно се съгласила на офертата и в същата секунда навирила задник пред обектива.

След няколко месеца обаче хайлазинът бил изправен пред съда, защото мобилният телефон със скандалните снимки попаднал в ръцете на неговите началници. Освен това непослушният полицай имал и други обвинения за корупция, и обида на мирни граждани. За свидетел била привикана и похотливата дама, която била разпозната чрез снимката от фаталната вечер.

Дирк опитал да преметне магистратите като твърдо заявил, че няма никаква вина за случая. Той поискал да прехвърли целия позор върху жената, която според него първа му се натиснала и изпратила голите снимки от нейния на неговия телефон чрез блу тут, за да я запомни добре.

Съдебните заседатели обаче не се вързали на стари номера и отсъдили условна присъда, а прекият му началник на секундата го изритал от редиците на полицията.

Сериозни проблеми последвали и в семейството на Дирк, който има едно дете от законната си съпруга. Когато тя разбрала за безчинствата на вярната си половинка, буквално откачила от злоба и агресията й се изразила в молба за развод, която депозирала още на следващия ден.

Още малко пияни жени:

http://www.youtube.com/watch?v=rrASQPi67eU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *