Ченге подкупва работниците от взривените складове да мълчат!

1
Взрив в склад за боеприпаси

Бивше  ченге натиска служителите от взривените край с. Лозенец складове да си мълчат. За скандала разказа в телевизионен ефир съпругата на един от служещите във фирмата, но не пожела да разкрие своята самоличност, защото се страхува да не стане жертва на кървава вендета.

Според анонимната жена, пенсионираният през миналата година полицай Митко Караколев, пристигнал в дома й, след което предложил 500 лева, за да си мълчат и да не разкриват подробности. Това направил под предлога, че иска да помогне на фамилията да си покрие насъщните нужди, породени от взривовете.

Взрив в склад за боеприпаси

Ако вземели парите обаче, служителят и роднините му трябвало да си мълчат пред медиите и да не издават нищо от фирмените тайни. Жената категорично отхвърлила предложението, защото според нейната версия, мъжът й имал да прибира цели купища пари от извънреден труд във фирмата.

Хора от селото са категорични, че Митко Караколев практически е бил отговорник на складовете, тъпкани до покрива с боеприпаси. Освен това, той изисквал от работниците да са по 24 часа на разположение, включително в събота и неделя, като периодично ги е привиквал да работят извънредно, дори и през нощта. В такива случаи обикновено разтоварвали или товарели боеприпаси.

От полицията официално потвърждават, че Караколев е бил служител на МВР. След като се пенсионирал към края на 2011 –а, веднага започнал да работи към складовете на фирмата – стопанин „Берета Трейдинг”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=mbqODLm_T9I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *