Челен опит: Графа си тренира гласните струни с коняк

2

Малко преди един от концертите ми се изгуби гласът, но ми издадоха тайна рецепта. Да изпия 150 грама коняк. Не повярвах на измислицата от бабините книги, но неочаквано тя се оказа много ефикасна, споделя блусарят.

Гласните му струни се оправили и концертът преминал страхотно. Добре, че това не ми се случва често, имам здраво гърло, иначе ще трябва да се пристрастя към напитката и да съм вечно леко пиян, смее се той. И съветва колегите си, ако я окъсат преди да излязат на сцената, да ударят някоя глътка, стига да издържат на алкохол. Хитростта действала безотказно. Но само два часа и после проблемът пак се връщал.

Другият начин бил със сурово яйце, но първо бил гаден и второ трудно се намирали пресни яйца и то преди концерт. А рискът със старите е концертът изобщо да не започне. Той похвали и Бобо и Печенката, с които записа новото си парче „Дим да ме няма“. Без тях нямаше да се получи, а сега песента се превърна в безспорен летен хит и се катери в класациите. Вече има и заявки за концерти по морето и певците са готови да направят – дим да ме няма. Графа все още изпитва болки в крака, който беше счупен миналата зима.

Въпреки рехабилитацията, котите го въртят, споделя той. Но никога не го показва на концерти, дори болката да е зверска. Целият Х фактор той изкара с гипса, без да се оплаче. Дори пя с патерици. А участниците бяха очаровани от него. Той се справи добре и като ментор и тази есен всички се надяват отново да го видят на сцената на реалити шоуто.

 ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Z7D2V09t8P0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *