Чедото на Капка и Волен се друса?

0

atakaТова,което става в европарламента – там си остава. В България никой не знае какви ги вършат избраниците ни в Брюксел. Наши сънародници, които работят в институциите на ЕС , обаче могат да разкажат прелюбопитни истории. Оказва се, че най – популярният български депутат сред останалите си колеги в европарламента е Димитър Стоянов – доведеният син на лидерът на „Атака” Волен Сидеров. За съжаление се прочул не с ум и обноски, а с постоянните си гафове.

Още в началото на политическата си кариера Димитър Стоянов предизвика скандал. Младият депутат обиди унгарската си колежка Ливия Ярока като я нарече

Митко винаги е неотлъчно до Волен
Митко винаги е неотлъчно до Волен

„циганка”. Срамната случка възмути целия европарламент, но у нас малко се потули. Работата на Стоянов като евродепутат доста дълго време излагала страната ни, твърдят запознати. Младокът много забавлявал чужденците в безобразните си изказвани и жестове а ла Волен Сидеров. Но отскоро от „Атака” му възложили забрана да се изказва, тъй като партията в момента участва в управлението на България.

По този повод, Димитър все по – често прекарвал времето си у дома. Внукът на Радой Ралин обичал да обикаля с шумната си компания по лъскави столичните барове, където демонстрирал доста разюздано поведение, разказват очевидци. Стоянов изобщо не се опитвал да се крие, изобщо не му пукало кой ще го види. Говори се, че младият политик поддържал

Капка опявала на Волен да вкара сина й в листата за Брюксел
Капка опявала на Волен да вкара сина й в листата за Брюксел

винаги отличното си настроение с кока. Евродепутатът бил стар познайник на дилърите, които пласират по култови софийски заведения, но дали като клиент – не е ясно.

Според бивши, пък и някои настоящи членове на „Атака“, Димитър Стоянов е срам за партията. Но никой не желаел да влиза в конфликт с Волен Сидеров. От своя страна пък, Сидеров не искал да се кара с жена си Капка. Майката на Митко не позволявала никой да хули синчето й. Говори се, че именно благодарение на мрънкането на Капка , Волен склонил да прати Димитър в Брюксел.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *