Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Част от брадърите наказани – няма хонорари за тях

Ели брадър хонорариЧетирима души все още си чакат хонорарите от Биг Брадър и може и да не ги дочакат. Това скандално разкритие издава по скайпа Ели Кузмова в разговор с Валентин Кулагин, който беше канен в тазгодишното издание, но успя да се изплъзне, тъй като никак не му харесаха клузите на договора. Там се упоменава извън всичко, че накрая продуцентите преценят на кого да платят и колко да платят, във връзка с това изпълнявал ли е правилата играчът и колко пъти се е издънил.

„Радка“ ме остави без хонорар“ пише Ели, като всички знаят, че Радка е прякорът на изпълнителния продуцент Радо Тушев. От диалога между Кулагин и Ели става ясно, че засега не са си получили парите и не е ясно дали ще ги получат още трима души -Киро Скалата, Пенка и Джийсън. И докато за Джийсън е що годе обяснимо, той беше изгонен с гръм по средата на предаването заради грубо погазнане на правилата и заплаха за живота и здравето на участниците, то за другите е необяснимо подобно наказание.

Най-вероятно наивната Пенка е заблудена, че се е държала лошо, бунтувала се е, не е изпълнявала мисии, стачкувала е срещу Брадъра, искайки си машата за коса /което си е нейно пълно право до настоява да има маша/, играла е по гайдата на Джийсън, провалила е една мисия…Колко му е да излъжеш една Пенка и тя да млъкне и да не си търси правата.

Ели обаче недоумява защо и на нея не са й дали хонорара. Вярно е, че бях в бутарската групичка, но не съм нарушавала никакви правила, твърда тя. Ако става въпрос за цялата група, то и Денди беше с нас, но той си е взел хонорара на 27 декември. На другите са изплатени още по-рано.

Киро Скалата пък също споделил с Ели, че не е получил нищо. Дали брадърите се лъжат един друг и някой си е прибрал сумата, а други не са, не е ясно. Ясно е обаче, че големи суми са лапнали двете Златки, Райна и Маги, Денди също се е добрал до далеч по-скромна сума, а другите има да чакат…Ако изобщо дочакат. Или пък ще им подхвърлят само трохи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Кулагин потрива ръце е твърди, че ще напише разтърсваща статия за тайните и лъжите на Нико Тупарев и компания. Очакваме я с нетърпение.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *