Чарли Шийн приключва с актьорската си кариера

0
Чарли Шийн се оттегля от звездния живот

Скандалният актьор е решил да се оттегли от бляскавия живот на Холивуд. Брутално изгонената звезда от хитовия сериал “ Двама мъже и половина“ заради множеството си изцепки обаче не само е решил да скъса с актьорската си кариера, но и да се превърни в добро момче.

Звездата от " Двама мъже и половина" слага край на актьорската си кариера

Актьорът обяви, че се е уморил от бляскавия си живот и смята да се оттегли от сцената, а неговата своеобразна лебедова песен да бъде сериалът „Психотерапия“. Лошото момче на Холивуд заяви, че за много хора неговия успешен 30 годишен стаж на актьор може да е мечта, но за него от доста време насам е само  непосилна тежест.

Чарли Шийн заяви, че хората, които искат да имат неговия живот просто не знаят, за какво всъщност става дума, тъй като славата не само изтощава и опорочава, но и отнема от живота на човека истинските неща. 46 годишният актьор обяви, че е абсолютно категоричен относно решението си и смята да скъса както с лъскавия бизнес, така и с всички пороци, които го съпровождат и да се отдаде на безгрижни разходки в парка, футбол и разбира се близките си хора.

Чарли Шийн слага край на актьорската си кариера!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *