Чалгата вреди на децата, призна Ивана

0
Ивана
Ивана започва нова кариера

Една от най-добрите певици в България – Ивана, призна пред Николай Бареков, че чалгата развращава и изкривява мисленето на хората.

В предаването на ТВ 7 „Винаги в неделя“, фолк дивата направи признания, които никой друг не е правил. Според нея, чалгата е лека музика, която възпява лесните жени, охолния начин на живот и лъскавите коли. Ивана не се сърди на никого, нито на текстописците, нито на певиците, защото според нея хората имат нужда от подобна музика, но това скоро ще се промени. Не е тайна, че Ивана е една от най-уважаваните певици. Тя не пее само долнопробна чалга, но и народни песни.  След откровенното интервю, дори Бареков си призна за любовта си към чалгата. Той беше тотално изненадан и гледаше певицата с огромно уважение и обожание.

Ивана и Глория
Двете певици ще правят мега дует

Ивана смята, че краят на леките песни наближава. Тя се ориентирва към по-сериозни текстове и промяна в стила. Разбира се, всеки прави това, което се продава, но чалгата умира. Всички фенове на певицата я подкрепят и насърчават, за това тя е уверена, че нейното време за изява настъпва. Знойната певицата, сподели, че уважава най-много друга звезда от бранша – Глория. Двете замислят дует, който да взриви аудиторията, но не искат да прибързват, защото всичко трябва да е изпипано. Двете звезди, са обещали на феновете си дует и ще го изпълнят, защото са жени на честта.

Ивана винаги е откровена. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *