Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чалгаджията Константин в мафиотска схема за кражба на държавен имот

Константин се изживява като предприемач, а всъщност слугува на мутриФолк идолът Константин стана част от мафиотска схема за заграбване на държавен имот в Студентски град. Сградата, където се помещава чалга дискотеката „Плаза денс център”, е собственост на държавната фирма „Студентски столове и общежития”. От една година обаче група бизнесмени са се самонастанили в нея и се опитват да я откраднат чрез поредица от врътки.

Чалготеката се подвизава в сградата на бившия младежки дом в район Студентски, която е държавна собственост. Земята, върху която е построена е била реституирана през 1993 г. Собствениците на парцелите претендират да им се възстанови цялата площ от 3,8 дка. Съдебните дела между тях и „Студентски столове и общежития” приключват през 2000 г. Сградата върху земята обаче е доказано собственост на държавата.

През 2011 фирма „Дивас 2010”, без да е подписала договор за наем със „Студентски столове и общежития” влиза във владение на

Константин твърди, че не знаел нищо за скандала, когато купил фирмата

имота. Когато отиват да извадят разрешително от районното кметство за отваряне на нощно заведение, в документите посочват, че собственик на сградата е фирма „Теодору Пропъртис БГ”, която е купила земята под нея от реститутите. Държавната фирма започва дела срещу измамниците.

През лятото на 2011 певецът Константин купува фирма „Дивас 2010”. Междувременно, „Теодору Пропъртис БГ” са дадени на частен съдия изпълнител заради огромни задължения към общината. Сградата също е обявена на търг и е закупена от бизнесмена Стойне Бонев за 110 хил. лева. Вторият менте собственик преподписва договора за наем с Константин.

Държавната фирма завежда дело и срещу Стойне Бонев. Той пък им отвръща с контрадело. Според „Студентски столове и общежития” целта на измамниците е да продадат имота тихомълком за пореден път и така да сложат ръка върху него.

Певецът Константин пък твърди, че не знаел за спора за собствеността на сградата, когато купил фирма „Дивас 2010”.

Константин и съпругата му Надя. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *