Чък Норис: Не гласувайте за Обама !

0
Чък Норис
Чък Норис с призив към сънародниците си

Екшън идолът на Америка – Чък Норис   е призовал своите сънародници да не преизбират Барак Обама, защото ако той спечели отново президентският пост, в Америка ще се спуснат 1000 години мрак.

Тексаският рейнджър е разочарован от случващото се в Щатите и според него страната върви към социализъм или нещо по-лошо. Емблематичният образ е направил видеообръщение, заедно със съпругата си  Джина. Те искат да променят нещата в Америка и призовават християните да гласуват единно. Според Джина, Обама е станал президент, защото през 2008 г, когато беше избран, над 30 млн. евангелисти не са гласували. Семейство Норис иска най-доброто за родината си, но според тях Обама ще донесе само мрак и разруха. Тук е момента да отбележем, че според нашата  пророчица баба Ванга, последният президент на Америка ще бъде 44-я поред и ще бъде чернокож. Обама се вписва в това описание и може би наистина води страната си към дъното.

Междувременно Барак Обама похвали друг култов образ на американците – Клинт Истууд. Според президента той бил велик и не  е тайна, че американският лидер е сред най-големите фенове на актьора. Какво обаче ще стане на изборите и кой ще спечели ще разберем много скоро.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *