Cтивън Cегaл снима филм за Зверствата на УкpoHациcтите в Дoнбac в периода 2014 – 2022 г.

1

Американският актьор Стивън Сегал снима документален филм за събитията в Донбас. Това съобщи във вторник ръководителят на Донецката народна република (ДНР) Денис Пушилин след среща с актьора.

„Стивън Сeгал снима документален филм за войната в Донбас. Днес той разговаря с военнопленници в Еленовския следствен арест. Някои от бойците там наскоро бяха убити в резултат на целенасочена ракетна атака от украински въоръжени формирования“, написа Пушилин в своя канал в Telegram, съобщава ТАСС.

По думите му „по време на срещата Стивън отбеляза, че 98% от тези, които говорят за конфликта в западните медии, никога не са били тук, така че светът не знае истината“. „Той иска да промени мнението на западните общества за тази война, а най-добрият начин за това винаги е бил един – показване на истината“, каза ръководителят на ДНР.

Денис Пушилин

Пушилин отбеляза, че това в момента не е лесна задача и пожела успех на актьора, като му благодари, че е дошъл в ДНР „през този много несигурен период“.

По-рано пресслужбата на Либерално-демократическата партия (ЛДПР) съобщи, че Сегал е посетил Донбас заедно с лидера на партията и ръководител на комисията по международните въпроси на Държавната дума Леонид Слуцки, добавя ТАСС.

Както съобщи телевизионният водещ Владимир Соловьов в своя канал в Telegram, Сегал „посети руините на центъра за задържане, където бяха държани военнопленници от Мариупол“, включително бойци от украинския националистически полк „Азов“. „Актьорът лично се запозна с доказателствата, включително фрагменти от американски ракети, които потвърждават участието на Киев в избиването на собствените му военни“, се казва в съобщението на Владимир Соловьов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. А кой ще отвори очите на нашите сънародници, кой ще осъди поне морално всички наши политици, които са се продали с парцалите на САЩ. Кой ще ни докаже какво общо имаме ние с най-големите колонизатори на планетата, тръгнали от пиратската война на Англия с
    Испания, с тези, които десетки години източваха ресурсите на Африка, на Латинска Америка и на близкия исток.Защо и ние трябва да сме в числото на тези, които имат причини да мразят Русия, начело с Поляците, защо ? На предстоящите избори ние няма да избираме между партии, а дали да си останем презряна колония, или да направим опит да бъдем суверенна държава.Омръзна ми навсякъде да гледам outlet-и фейшъни и всякаква друга английска реч. Плюем на кирилицата ПОЗОРНО .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *