Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бялата раса изчезва!

В Съединените Американски Щати цветнокожите новородени вече са повече от тези с бял цвят на кожата.

Щатското бюро за демографски изследвания съобщи, че процентът на бели бебета в Америка е паднал до под средната граница, а именно 49,6%. За първи път в историята на САЩ се случва подобен парадокс. До 2011 година нивото на раждаемост на бели деца винаги е било по-високо, но от тази нещата вече не стоят така. Според учени, предимството на „белите“ никога няма да бъде възстановено и постепенно Америка ще се превърне в „черен“ континент.

Други анализи показват, че в САЩ с течение на времето малцинствата ще заемат почти половината от населението. Все по- силно нараства азиатското и испаноезичното присъствие, от Западния бряг до слънчевите Флорида и Филаделфия. Там преселниците и емигрантите заемат главна роля в социалното равновесие. Бандите, грабежите и убийствата растат с всяка изминала година. Данните сочат, че тези групи са нараснали с близо 50 % в последните 20 години. Всички тези факти ще се отразят на политическия облик, икономиката и работната ръка в страната.

Според други учени, скоро Америка ще се превърне в едно голямо гето. Като средната класа ще изчезне. Ще останат само най- богатите и най- бедните, което ще доведе до свръх престъпност.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Бялата раса изчезва!

  1. Тихомир Отговор

    02.05.2013 в 14:07

    Ами как няма да изчезва като целенасочено се води политика с световен мащаб за унищожението на бялата раса! тук някои ще възразят като ми кажат че това било естествен процес! Ами не – не е естествен! Науката доказва,че бялата раса винаги си и е била плодовита! Не е нито по-малко нито повече плодовита от черните раси! Въпросът е,че с нахлуването на хапчетата анти-бебе,създадени от евреина Джераси,сексът се превърна в едно извратено удоволствие,а природното му предназначение отпадна! В същото време черните раси се плодят като за световно и никой на тях не им ограничава раждаемостта по никакъв начин! В Европа постоянно се водят кампании за промиване на мозъка,че да имаш много деца вече едва ли не било отживелица и проява на нецивилизованост! ОТНОВО КАЗВАМ,ЧЕ ТОВА Е ЛЪЖА НА СВЕТОВНИТЕ ГОСПОДАРИ В СЯНКА! Нецивилизовано е когато правиш много деца и след това не ги възпиташ и не ги образоваш,както правят нашите цигани,негрите,китайците и арабите!!! А когато тези деца са образовани и се запчнат да работят за своята държава – да творят култура и наука – ТОВА Е ЦИВИЛИЗОВАНОСТ!! ТАКА ТРЯБВА ДА СТАНЕ!
    На това отгоре световните господари зад кулисите провеждат и политика на буквално подменяне на населението на Европа с имиграцията на черни субекти от други континенти! Някой кречетала ще викнат: „Ами нали и те имат право на хубав живот! Защо да не дойдат в Европа да се образоват и да работят!?“ Хубаво,ама те идват в Европа и освен,че не се образоват,те стават носител на брутална престъпност,нечистоплътност и болести!!! Това е истината,всичко друго са медийни и филмови лъжи,създадени с много пари!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *