Бургазлии в ужас! Трева, оргии и голи младежи на „Спирит оф Бургас“!

2

Спирит3За поредна година фенове на известни групи и певци куфеят в Бургас на „Спирит“  и за поредна година местните граждани са ужас и потрес.

Сутрин старият плаж прилича на бойно поле и по него се търкалят угарки, пластмасови чаши, спринцовки и презервативи. Надрусани девойки се събличат голи до кръста и крещят в екстаз. Младежи се вкопчват в гърдите им и се правят, че сучат. Други куфеят на групички, разпределяйки си цигари с трева, или гълтат екстази и други синтетични боклуци. Въпреки направо свирепата охрана, всеки който иска,  успява да промуши вътре алкохол и наркотици.

Още по-ужасно е, когато тръгват да се прибират. Без причина те обръщат кошчета за боклук, ритат пейки и си изкарват енергията върху всеки предмет, който им се види подходящ. Зелените площи и пясъкът са подходящи за секс и масово двойки, а понякога не само двойки, се отдават на забавления, а та сутринта чистачките ги намират заспали полуголи в храстите. пиянаБях се зарекла да не давам стаи под наем на младежи, но тази година е криза, курортистите са малко и заради парите се изкуших, казва пенсионерката Стаматова. Тя дала две си стаи под наем на четири момчета, но на другия ден на обед с ужас видяла, че квартирантите й са десет. Момичета се разхождали само по прашки и без сутиени в дома й, момчетата стояли по слипове, банята и тоалтната се задръстили, а на молбата й да пушат на терасата, младежите отвърнали – нали си плащаме. Жената се скрила от ужас в малката си кухничка, но когато решила, че госите й вече са тръгнали за концерта, видяла момче и момиче да правят секс в коридора, без да им пука. Друг младеж пък се търкалял мъртвопиян в хола. Стаматова ги заплашила с полиция, но те нахакано й казали, че те ще извикат полиция, понеже им дала квартира без да им издаде касови бележки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *