Бургаски депутат заразен със СПИН ?! – с видео

1

спинВ Бургас има депутат, болен от СПИН. Неговото име обаче се пази в строга тайна, разкриха сигурни източници на skandalno.net. Медиците, които установили заболяването са заплашени да мълчат, иначе в противен случай ги чакат тежки наказания – дисциплинарно уволнение и съд за разкриване на строго поверителна информация.

Преди известно време, въпросният политик изявил желание да си направи тест за ХИВ. За негова огромна изненада и маскиранистинско нещастие, тестът бил положителен. За да не бъде опетнено името му, още на следващия ден той отишъл при лекарите и им казал незабавно да унищожат резултатите от пробата му, за да не се раздуха неудобната информация. Бургаския общественик произнесал тежки думи и заплахи и изтъкнал близките си отношения с опасни мутри, за да сплаши анти спинмедицинския екип. Даже обвинил белите престилки, че не са способни да направят и един най-обикновен тест за СПИН, защото изобщо не бил серопозитивен.
В изблика си на гняв се заканил, че ще се обърне към по-добри специалисти, този път в чужбина, защото там били много по-кадърни. skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *