Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бургас плаче с „Бургаски вечери“, изпрати Гого

гого погребениеХиляди се събраха днес на бургаските гробища, за да изпратят в последния му земен път певеца Гого, станал нарицателен за града и превърнал една песен в негов символ. Вместо погребалния марш в залата на Обредния комплекс звучеше песента „Бургаски вечери“ и изтръгваше още повече ридания от опечалените. Тя би избрана от семейството за реквием.

На гробищата се събраха толкова много почитатели на певеца и на „Тоника“, че поклонението бе удължено, а графикът на дома изостана. Никой от другите, дошли да изпратят собствените си родственици не протестира, защото градът изпращаше своя певец.

Приятелите на  фронтмена на група „Тоника“ Георги Найденов вдигнаха ковчега на ръце и тържествено го пренесоха до централната алея, където се полагат видни личности и почетни граждани на града. А там през сълзи, неговите колеги изпяха другата култова песен „Сбогом, приятелю, ний пак ще пеем, а песента ти ще бъде в нас“

Съсухрена, остаряла и безкрайно променена изглеждаше съпругата му – гордата и красива Ева, която през последните две години се беше перевърнала в негова болногледачка. В момента тя е една отчаяна , смалила се женица, която изпраща съпруга си и най-голямата си любов завинаги. До нея, облени в сълзи бяха почти всички певци от Тоника, приятели, поети, кметове и даже представители на политически сили.

От петък всички заведения в града започват и завършват програмата си с песента „Бургаски вечери“, а посетителите свеждат глави. „Бургаски вечери“ е и най-гледаният клип в интернет през последните дни. Припомняме, че Гого почина след тежко боледуване от Лаймска болест, с объркана в началото диагноза дори от израелски професори. Тайно и явно певци, политици и приятели подпомагаха финансово Ева, за да опита всякакво възможно лечение, но накрая болестта победи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Бургас плаче с „Бургаски вечери“, изпрати Гого

  1. Жужи Отговор

    13.01.2014 в 10:07

    Сбогом, Гого!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *