Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бунтовете в Атина прераснаха в революция. Гърция фалира! – с видео

Коментар: Александър Колев
InterFedJournal,Brussels, специално за: skandalno.net

гърция революцияМасивните провокационни протести  в Атина и Солун не спират 17-ти ден! Опасност от национална революция грози цяла Гърция ! Стачкуващите са блокирали парламента и е много вероятно до няколко дни правителството да падне. Освен ако сегашния премиер сам не си подаде оставката !!! Атакуващи революционери със самоделни бомби нападат полицейските отряди в центъра на Атина! Сълзотворен газ и водни струи разпръскват тълпите.
бунтПритеснен от очертаващия се апокалипсис, мултимилионерът и крупен медиен магнат Стив Форбс пристигна спешно в Атина със спасителен антикризисен план за Гърция. Но властта отказала да се срещне с него. Разочарования Форбс сподели пред местни репортери, че възнамерявал да инвестира огромна сума в няколко нови медийни проекта. Ето какво каза още видния финансов спец Стив Форбс пред репортера на GREEK REPORTER:

“ … Гърция и Европа – заедно трябва да начертаят антикризисния план на страната много спешно, преди да е паднало

Стив Форбс

Стив Форбс

управляващото правителство ”, подчерта г-н Форбс. Според него – „ Гърция се нуждае от значително намаляване на данъчно облагане,с щедри данъчни изключения, докато дългове трябва да бъдат преструктурирани, за да се избегне принудителния фалит на държавата”.

Изключително важно е да се отбележи, че в продължение на три дневния си престой в Атина, досега, никой от служителите на министър-председателя не се отзова на поканата му за среща с настоящия премиер! И то само защото „премиерът е ангажиран около стачката на революционерите!!! ” То стана май като в приказката „ при липсата на кучета, пъдаря си пази стадото от вълците”, та така и с гръцкия премиер… Но по късно ще стане ясно, дали някой за тези думи – не е изхвръкнал от стола или

наистина е предотвратена срещата!
Че защо ли ? Ще ви кажа,щом вие не се досещате : ако тази среща е умишленно пренебрегната – с този факт, много ясно се подчертава, че гръцкото правителство НЯМА ИНТЕРЕС да бъде спасена държавата или поне да се направят някакви последни опити, най вече преди да е получена помощта от 100 милиарда евро, която ще й бъде дадена от Европа до няколко дни ! А след това – защо да не се пристъпи към ликвидация и фалит на държавата! И това, ако не е открита спекула на управляващото правителство – лично аз бих си сложил въжето на шията !
Невероятното се случи: Гърция е вече бедняк!
Виж кадри от революцията в Гърция! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Бунтовете в Атина прераснаха в революция. Гърция фалира! – с видео

 1. Deni Ivanov Отговор

  18.06.2011 в 18:59

  Пълни простотии е тая статия.Пълна с фактологични грешки.Европа например няма да изпрати 100 милиона на Гърция , а вероятно 100 милиарда , тъй като с тия 100 милиона най-много да платят заплатите на полицията за още 2-3 седмици да пазят правителството.И не знам как решихте , че Гърция е бедняк при положение , че всичко в Гърция работи , всички институции продължават да действат и гърците продължават да печелят по 800 евро минимална заплата.

 2. Г-н Иванов,

  моите уважения към вас и вашия коментар, но трябва да се запознаете по вече с действителната ситуация на Гърция,ако ми разрешите да ви кажа!!!
  Това, за 100 милиона имате право, защото не обърнах внимание на грешката си, за което се извинявам, но ви моля да не използвате цензурни термини като „простотии“, тъй като нито се познаваме, за да ме характеризирате, нито вие добре познавате действителността в Гърция, за да правите професионален коментар! Но все пак ви благодаря за коментара, за да могат и другите ни читатели да преценят кой е прав!
  Желая ви успех!!! Ал.КОЛЕВ,Член-кореспондент на http://www.ifj.org/brussels

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *