Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бум на сватби на 11.11. 2011г. в 11:11 минути

Младоженци

Младоженци

На 11.11. 2011 г.  над 100 двойки у нас ще си кажат голямото „ да” в 11ч и 11 минути. Пълна истерия предизвика сакралното число и истинска борба се развихри между кандидат младоженци да се докопат до ритуалните зали на заветния ден. Поради големия интерес към струпването на единици едва 100 двойки в България ще се се бракосъчетаят и в 11:11 ч останалите 2000 ще се задоволят само със заветната дата. Всъщност и това, че са се вредили за въпросния  ден е сензационен успех, тъй като записванията за 11.11.2011 г. са стартирали от миналата година и пак има множество сърдити, които не са успели. Обикновено петък не е най – предпочитаният ден от седмицата за венчавки и дори в София заветното „ да” си казват не повече от 10 двойки. На 11.11. 2011 г. обаче поради свръх интереса на младоженците към сакралното число само в София сватбите ще са в 8 пъти повече от обикновено.

Сватба

Сватба

Лудналите младоженци настояват всячески и за заветния час, защото вярват, че именно той е техния ключ към щастливия брак. Много сватби ще се проведат в различни градчета от страната, с които двойката няма нищо общо,  стига венчавката да  се състои в 11 ч. и 11 минути. Истерията обаче не спира дотук в крайна сметка, който не успеел да се бракосъчетае в мечтания час се задоволявал поне с заветната дата, защото и това било истински късмет. Друг интерес факт е, че въпреки студеното време повечето от сватбите ще се изнесат  на открито…

За сметка на пощурелите младоженци обредните домове пък дори са намерили и начин да припечелят от тяхната истерия, като са завишили малко цената.

Целият бум на сватби е предизвикан от огледалната дата, която според нумеролозите вещае щастие. Специалистите припомнят на кандидат – младоженците, че до края на настоящето столетие има само още една огледална дата- 12.12.2012г., така че ако са суеверни по – добре да побързат, за да се запишат.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Бум на сватби на 11.11. 2011г. в 11:11 минути

  1. Иван Отговор

    12.10.2011 в 13:11

    интересно :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *