Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бум на инфаркти и инсулти през 2012 г.

Бум на инфаркти и инсулти…

Невиждана по сила магнитна буря покоси Земята, а ефектът от нейното въздействие се вижда най – ярко и категорично днес. Според специалистите магнитната буря е най – мощната за последните години.  Отдавна стана ясно, че безкомпромисната по сила бомбардировка на слънцето с магнитни частици  влияе пагубно на сателитите и астронавтите, но покосява зверски и без друго застрашените здравословно хора със сърдечни проблеми  и разклатено кръвно налягане. Според специалистите именно магнитната буря е причина за бума на инфаркти и инсулти в последно време.

Здравето ни се влияе изключително много от магнитните бури…

Според специалистите около 70% от хората на Земята се влияят от магнитните бури. Учените са установили, че в резултат на магнитните бури кръвта в човешкото тяло се сгъстява или  се образуват т.н.р. съсиреци, които водят до намаляване  на прилива с кислород в клетките. Освен това по време на магнитни бури можем да получим ужасяваща мигрена, главоболие, ускорен пулс да не можем да спим или  като цяло да се влоши здравословно състояние.

Интересен факт е, че преди около 40 години хората които са реагирали на слънчевото изригване са били едва 35%,  а днес са двойно повече.  Специалистите разясняват, че това е така, защото сега повечето  хора са скъсали изконната си връзка с природата, поради което се влияят силно от метеорологичните катаклизми.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *