Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бум: Дипломите менте превзеха България!

Дпломите ментета отново завладяха нет пространството

Фалшиви дипломи налазиха отново интернет пространството,  след като съвсем скоро спецполицаите разбиха групировка, която изработваше менте документите. Новоизлюпената група в бранша действа предимно в града под тепетата, тъй като търгува главно с дипломи на Пловдивския университет.

Спецченгетата считат, че новата престъпна група е от Пловдив

Търгашите според спецченгетата правят доста добър оборот, тъй като съвсем умело подбиват цените на конкуренцията. Всеки кандидат за бърз ценз за образование може да се превърне в дипломиран филолог или икономист само за 1800 лв, а в правист за 2800лв. Бандитите от Пловдив предлагат и дипломи менте за средно образование за скромната сума от 800лв.

Спецченгетата разясняват, че много трудно може да бъде установен точния брой на хората, които вече се подвизават с фалшиви документи за образование, тъй като те съвсем естествено  не са вписани в регистрите. Престъпната група поддържала връзка със своите клиенти само чрез  кибер пространството и им пращала вездесъщите тапии по пощата с наложен платеж. Измамниците уверявали своите „висшисти“, че дипломите са съвсем същите като оригиналните и никой не може да установи, че не са реални, тъй като те си имат и печат от университета, и нужните подписи.

Дипломите менте вече са навсякъде!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *