бТВ прекръсти „Господари на ефира“ на „Голата истина“

0
Оригиналът на Господари на ефира

Краят на сагата наречена „Господари на ефира” наближава, издадоха от бТВ. Тя ще настъпи окончателно след малко повече от седмица, когато частната медия ще започне излъчването на преименуваното предаване, което вече се казва „Голата истина”.

Не е ясно защо все пак бТВ отстъпиха популярното в България име на конкурентите си от телевизия Нова, въпреки че спечелиха правата върху него в съда. Те притежават и оригиналния лиценз на продукцията от Италия Striscia la notizia, по чиито тертип се правеха „Господарите”.

Рачков и Зуека

До този момент от бТВ излъчваха предаването „Господарите” чак в 2 часа след полунощ, а водещи бяха Николай Станоев и Китодар Тодоров. От медията уточниха, че това е направено само с цел да се запазят юридическите лицензи на предаването. Сега при новата ситуация, съвсем не е сигурно кои ще бъдат водещите на „Голата истина”. До края на тази работна седмица били изпробвани няколко нови лица, които минали през сериозни тестове.

Припомняме, че „Господари на ефира” се премести по Нова ТВ, след като продуцентът от „Глобъл вижън” Магърдич Халваджиян се изпокара с ръководството на бТВ заради финансови претенции. Сега в новата телевизия на екран застанаха обичаните от всички Васил Василев – Зуека и Димитър Рчаков.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Rkl27LFXZ0o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *