бТВ повери „Господари на ефира“ на сценариста Генчо Генчев

0
Господари на ефира

Сценаристът Генчо Генчев най – вероятно ще ръководи бТВ версията на „Господари на ефира”, издадоха хора от екипа на електронната медия. Те припомниха, че Генчев е автор на едни от най – популярните реклами в родния ефир, след които прословутите „О, Пепи” и „Бай Вълчо”.

Клюкарите разнесоха, че в момента той е спешно натоварен да работи по две нови предавания, едното от които е именно „господарите”. Другото обаче остава засега неизвестно.

Генчо Генчев

Самият Генчо Генчев обаче отказва да коментира каквото и да било, като се позовава на клауза от договора си с бТВ. В контракта изрично му се забранявало да споделя и разкрива каквито и да било тайни от службата и пред когото и да било.

„Дори и да искам, нищо не мога да кажа, защото ще ми съдерат задника от глоби. Просто устата ми е заключена от железен договор” – споделя Генчев, който до последно работеше върху сценария на „Столичани в повече”.

Хора от телевизионните среди пък припомниха, че преди две или три седмици, бТВ и Нова Тв се сдърпаха, кой да притежава правата върху името „Господари на ефира”. В крайна сметка бе решено, че правата върху заглавието си остават в бТВ.

Кастинг за Адреналинки:

http://www.youtube.com/watch?v=e-bgIo8Nkks

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *