Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

БСП се обяви срещу връзката на Мая Манолова и Ангел Найденов

Ангел Найденов и новата му любов Мая Манолова

Ангел Найденов и новата му любов Мая Манолова

Бурната и страстна партийна любов на Ангел Найденов и Мая Манолова се превърна в тема № 1  в избирателното бюро на БСП. Шефовете на столетницата вместо да се заемат сериозно с преизборната си кампания най – редовно обсъждали връзката на депутатката с остър език и заместник – председателя на партийната им група, възмущават се привържениците на БСП. От партията обаче считат, че това е възлов проблем на настоящата им кампания.  Шефовете на БСП настоявали Ангел Найденов или да узакони  прелюбодеянията си или да се върне при законната си съпруга   д- р Нина Найденова, издават нейни членове. И без друго не по – малко устата му съпруга също скандализира медиите с мнобройните си изказвания по отношение на похотливия си съпруг…

По – освободените и разкрепостени или чисто и просто реалисти в партията призовават псевдоморалистите да не се захващат с  чистата и огнена любов на заместник – председателя и депутатката, а да погледнат Станишев.

Моника Йосифова, Сергей Станишев и дъщеричката им

Моника Йосифова, Сергей Станишев и дъщеричката им

След като за ръководството е най – важен редовия личен живот на партийниците тогава, какво се случва със Сергей Станишев и неговата успяла бизнесдама Моника Йосифова. Двамата живеят  без брак и непрекъснато позират с новороденото им бебе и занимават аудиторията с памперси и пюренца.

От всички псевдо спекулации и бъркоч в личния живот на членовете на БСП става ясно само едно,  като че ли дирекцията им  вече е отписала президенските избори и се чуди, как да отклони вниманието от истинската политика, руптаят скандализираните социалисти. Оставете Мая  Манолова и Ангел Найденов  да живеят живота и любовта си, както намерят за добре.  Нека шефовете на БСП престанат да  налагат на новата двойка  псевдоморала си, а се заемат със същината на работа си  и вместо да дремят, да се погрижат за  предизборното си изпълнително бюро, призовават радетелите на БСП.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за БСП се обяви срещу връзката на Мая Манолова и Ангел Найденов

  1. П.П. Отговор

    19.09.2011 в 22:52

    БЪЛГАРИ,искам да ви запозная с духа на Езавел,а вие може да припознаете коя личност от парламента, е обладана от този дух.Езавел е воюваща и бореща се ,която работи чрез КОНТРОЛИРАЩА МАНИПУЛАЦИЯ.Жената Езавел е като АКУЛА,изключително ПОРОЧНА и ОПАСНА.Тя ОБИКАЛЯ ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ,търсейки своята п л я ч к а-лесно подаващи се на изкушения хора.Езавел обича да привлича хората към себе си и да ги държи далеч от тези,които наистина могат да говорят в живота им.Езавел винаги оставя следи от ХАОС,ОБЪРКВАНЕ,РАЗРУШЕНИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ И УНИЩОЖЕНИЕ.Жената Езавел е ПРЕЛЪСТЯВАЩА и КОНТРОЛИРАЩА МАНИПУЛАТОРКА. Тя ЗАБИВА НОЖ В ГЪРБА. Знае как да открие слабостите ви,да изледва душата ви и да ви ОБЪРКА и ТОРМОЗИ. Езавел идва да ОТКРАДНЕ БЛАГОСЛОВЕНИЯТА ви.Преследва единствено СОБСТВЕНИЯ СИ ИНТЕРЕС.Езавел ПЕЧЕЛИ АВТОРИТЕТА СИ ЧРЕЗ МАНИПУЛАЦИИ. Тя е КЛАСИЧЕСКИ ЗЛАТОТЪРСАЧ…ТЯ КРАДЕ!!! Езавел ГОВОРИ,ГОВОРИ,освобождавайки думи,които подкопават и сеят семена на съмнение и неверие във вас,за да ви отслабят.Жената Езавел винаги се БОРИ ,ВЕРБАЛИЗИРА и атакува хората в позиция на авторитет.Това е начина ,по който оперира дявола.Езавел се НАСЛАЖДАВА НА ВЛАСТТА. ПРЕСЛЕДВА МЪЖЕ С ВЛАСТ И УЗУРПИРА АВТОРИТЕТА ИМ. Много мъже използват войствените способности на Езавел,за да свърши тя МРЪСНАТА ИМ РАБОТА ,а това само заздравява ДЕМОНИЗМА Й.Тези жени са прелъстителки и ПРОСТИТУТКИ и искат да сте емоционално зависими от тях.Езавел се прави на РЕЛИГИОЗНА и иска да е винаги ПОЛИТИЧЕСКИ права. Оставя след себе си СКРЪБ,РАЗРУШЕНИЯ. Тя ще НАХЛУЕ В СЕМЕЙСТВОТО ВИ, ЩЕ РАЗРУШИ БРАКА ВИ. Езавел се ПРИКРЕПЯ към ЛИДЕРИТЕ,ТЪРСИ ПОЗИЦИИ НА АВТОРИТЕТ. Появява се на места,където хората ще я забележат.ТЪРСАЧКА Е НА ИНФОРМАЦИЯ,иска да бъде хранена с информация за всичко,което се случва на другите.ОБИЧА ДА СЕЕ РАЗДОРИ,ЗАЯДЛИВА Е.Духът на Езавел иска да спре радостта,мира и любовта ви.СЕКСУАЛНИЯТ ГРЯХ И ПЕРВЕРЗИИТЕ винаги присъстват във взаимоотношенията на Езавел.Повечето жени,притежаващи духа на Езавел ИЗПИТВАТ ЗЛОБА И ГОРЧИВИНА,защото са били отхвърлени.Гнева им минава границите на нормалния гняв.Езавел оперира и чрез МАГЬОСНИЧЕСТВО. Ето и Бог ни предупреждава :ОТКРОВЕНИЕ НА ЙОАНА гл.2:20-24 „Но имам против тебе това,че търпиш жената Езавел…“ „И дадох й време да се покае,но не иска да се покае от блутсвото си.Ето,Аз скоро ще я тръшна болна на легло;и ще сложа в голяма скръб онези ,които прелюбодействат с нея,ако не се покаят от своите с нея дела..“Слава на Бога! Хора воювайте, отстранете и изобличете ЕЗАВЕЛ / разбирайте МАЯ МАНОЛОВА/, за да не попаднете под гнева на БОГ,затова,че дълго я търпите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *