Брутално! Негър насили Камелия! (+ 18)

0

kamelia-8

Негър- изнасилвач, брутален с*кс и много кръв шокират в новото видео на Камелия „Минута живот“. Провокацията на фолк дивата веднага предизвика скандал, а клипът стана хит за нула време.

Много родители скочиха срещу скандалното видео на певицата и я обвиниха заради прекомерните сцени на насилие, които влияят негативно върху тийнейджърите. Камелия обаче е царица на провокациите и такива реакции не могат да я разстроят.

През годините певицата доказа, че има невероятен усет в предизвикването на скандали. Фолк дивата е провокирала фолк феновете си по всевъзможен начин и явно все още умее да го прави.

kamelia-7

Въпреки бруталните сцени във видеото, то се разпространи с мълниеносна скорост из социалните мрежи. А песента вече се превърна в хит.

Камелия разкрива, че най- трудните снимки за нея били кадрите на ръба на порутения хотел „Родина“. Фолк дивата признава, че много се изплашила да не се изтърколи надолу. Успяла обаче да овладее паниката и си свършила работата.

Това е първият голям хит на Камелия, след напускането на „Пайнер“. Въпреки че от две години няма голяма компания зад гърба си, певицата има много участия, както самостоятелни, така и с духовен оркестър.

https://youtu.be/bh6Byc9bmWY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *