Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бригада! Даскал наказва деца с патешко ходене в 3 през нощта

Патешко ходене

Вманиачен даскал от Разград наказа деца от танцов ансамбъл с патешко ходене в три часа през нощта. 48 хлапета, на възраст от три до петнадесет години, били заставени да излязат навън по пижами и в продължение на половин час да обикалят плаца на хотел, брулени от студения северен вятър. Наказателният удар бил осъществен в морския курорт „Дружба” в понеделник срещу вторник.

Миналата събота малките танцьори били отведени на тренировъчен лагер край Черно море, където по време на пролетната ваканция трябвало да съчетаят полезното с приятното, като се упражвянат и в същото време си почиват. Лагер – школата била ръководена от шефа на формацията Румен Занев, който бил придружаван и от двама хореографи.

Военни времена

Разтревожени родители разказват, че платили по сто лева, но организаторите дори не си направили труда да им съобщят името на хотела. По мобилните си телефони децата се оплаквали още от първия ден, че вратите на терасите са счупени, в стаите е много студено и всички са принудени да спят с шапки и якета.

В понеделник вечерта няколко от по – големите момчета сгафили, като домъкнали бутилка с алкохол в хотела и заформили купон. За зла беда обаче, разбеснелите се младежи били надушени от хореографа Светльо, който се разярил и с викове подкарал малки и големи навън. За да укроти скандалната самоинициатива, бригадирът приложил фелдфебелски методи и накарал всичките да ходят клекнали по плаца. Дивашката проява била прекратено от управителя на хотела, който се намесил и енергично се противопоставил на мъчението.

На другия ден се разбрало, че ръководителят Румен Занев не бил на морето, защото през деня му се наложило да се върне в Разград. Отговорност за питомците поели колегите му, които явно се справили блестящо с поставената задача. Побеснели от яд родители заплашват, че ще подадат жалба в прокуратурата и ще проведат собствено разследване, като виновните ще бъдат изправени пред другарски съд.

Пред журналисти шефът Занев заявил, че през последните дни наистина е оставил за свой заместник професионалния танцьор Светльо Гутев. По неговите думи обаче, Гутев наистина накарал побеснелите момчета да правят патешко ходене, но само, за да разберат, че алкохолът пречи на равновесието. Той заявил категорично, че в наказанието са включени само и единствено провинилите се юнаци.

„Като се приберем, свиквам родителска среща. Който се установи за виновен, ще си събира партакешите от ансамбъла. За диваци място нямаме” – категоричен е началникът Румен Занев.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=1duYI7hFSQQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Бригада! Даскал наказва деца с патешко ходене в 3 през нощта

  1. анонимна Отговор

    12.04.2012 в 8:48

    Преди да публикувате проверявайте информацията! В състава са деца от 13 до 17 години, а не от 3 до 15! :@ Иии всъщност какво толкова е станало, че раздувате така? На долу има още какви ли не простотии! Проверявайте преди да публикувате! :@ Ние сме си най-добрия състав и ще си останем такъв! Така че въобще не си правете труда!!!!!

  2. anonimen Отговор

    10.03.2013 в 18:27

    na maikavi fostata gadna daeba

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *