Брендо в страшна схема с ИРА, ПКК, ЕТА и Сивите вълци!

0

Престъпни организации се финансират с продажба на кокаин

Евелин Банев - Брендо в пряка връзка със "Сивите вълци"
Евелин Банев – Брендо в пряка връзка със „Сивите вълци“

Историята на кокаиновия бос Евелин Банев – Брендо се оказа много по – мрачна, отколкото изглежда на пръв поглед. Според публикации в италианската преса, родният мафиот е член на огромна престъпна мрежа от международно признати терористични организации, сред които „Сивите вълци”, ИРА, ЕТА и ПКК.

Това става ясно от материал на ежедневника „Газета дел суд”, който се разпространява в леговището на мафията Южна Италия. В публикацията са изнесени сведения, че „Сивите вълци” се снабдяват с дрога и оръжие именно от клановете на калабрийската мафия, които развиват своята дейност в град Кротоне. Кюрдските сепаратисти от ПКК пък въртели незаконен бизнес с фамилиите от Кориляно. Баските от Испания отговарят за събирането на дълговете, а колумбийските АУК гарантират доставките на кокаина до Европа.

Евелин Банев - Брендо
Евелин Банев – Брендо

В цялата зловеща схема, Брендо има отговорната роля да отговаря за логистиката и продажбата на кокаина.

„Газета дел суд” базира материала си върху разследване на дирекция „Антимафия” в Реджо Калабрия. От доклада на спецчастите става ясно за връзките между шефовете на Ндрагета и ИРА. Информацията е събирана в продължение на цели петнадесет години и категорично доказва спогодба между италианските мафиоти и колумбийците от АУК, които са предвождани от самопровъзгласилия се за генерал Салваторе Гомес. Участват и турските терористи „Сивите вълци”, кюрдите от ПКК и мексиканският картел Los Zetas.

Чрез разкриването на мрежата единствено се потвърждава огромната мощ и тъмна сила на Ндрагета, твърдят от италианското издание. По време на операция Magna Carta са изловени и арестувани тридесет души, дванадесет от които жители на Италия. Спипани са и шест тона кокаин.

Всяка година в Европа пристигат по четиридесет тона кокаин. Наркотикът е пътувал през Атлантическия океан, обичайно натоварен на по – малки плавателни съдове като ветроходни и моторни лодки, наемани от Ндрагета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *