Брендо разкрива тайните на Борисов и Цветанов

3
Борисов и Цветанов
На Борисов и Цветанов им се клати стола

Политическото дуо Бойко Борисов – Цветан Цветанов е сериозно застрашено, след като Евелин Банев – Брендо е заявил, че ще разкрие всички мръсни тайни на управляващите депутати.

Кокаиновият крал е убеден, че за залавянето му имат пръст висши служители и всичко е било постановка, за да се замажат очите на Европейските шефове. Може би всички знаете, че не може да си от калибъра на Брендо и да нямаш „политически чадър“. След екстрадирането му в Италия, Банев се е заканил да направи потресаващи разкрития, за господата с „белите якички“. Според него, когато някой виден бизнесмен (замесен и с подземния свят), спре да плаща на дъражвниците, те му вземат бизнеса с всички възможни средства, колкото и подло да звучи. Същият беше случая с някогашният шеф на Левски София – Майкъл Чорни.

Евелин Банев
Брендо разкрива мръсните политически тайни

Според разкритията, много високопоставени служители на МВР, а и депутати, са били „на заплата“ при Евелин Банев. Италианците не могат да обеснят, точно каква е позицият на нарко барона, но излизат с тезата, че той е сред основните дилъри не само на Балканите, а и в Европа. Брендо беше известен, още когато Борисов беше главен секретар на МВР. Замесени са още имената на Цветанов, Станимир Флоров и Киро Японеца. Италианските власти недоумяват, как Борисов и Цветанов не са знаели още тогава какво се случва. Кой е финансирал и подкрепял Брендо за сега е загадка, но ако престъпният бос пожелае да говори, със сигурност ще изгорят доста хора.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Естествено е че се знаят. Има ли наивници които все още мислят че всички не са навързани като свински черва. Има ли още някой да мисли че някой извън системата наречена мафия може да върти бизнес. След 89г. всичко се направи така че да работи подземния свят и се хващат само дребните рибки, едрите дори не се показват. И мисля че дори ББ и Ц.Ц. не са от най-високото ниво, те просто слушат. Да не забравяме че има и мафия на международно държавно ниво. Така че оставете ББ и ЦЦ да си гледат работата.

  2. izvan statijta sam izkliu4itelno v shok ot nevejestvoto i bezhabernoto otnoshenie na djurnalisto kam bg ezika.OBESNJVAM E NESASHTESTVUVASHT GLAGOL .NIE PROSTOSMARTNITE FOLKOVE PISHEME I 4ETEME ,,OBJSNJVAM,,IDE OT DUMATA JSNO I S PREDLOGA BARABAR CELI DA KAJE 4E NESHTO TRJBVA DA SE IZJSNI A NE OBESI.GRAMNETE SE PISA4I.

  3. Просто другарят Брендо се панира защото видя че няма да го съди нашият подкупен съд където той явно има лоби ,а италиански който не прощава.Вижда просто едни 10-15 годинки които го чакат и започва да хвърля прашец………за справка Боевски,който тук щеше вече да е на свобода.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *