Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Брендо плаща откупа за дъщеря си в чужбина!

Отпадна версията, че Лара е отвлечена, за да мълчи баща ѝ

Брендо

Брендо

Хора от следствието разкриха сензационно, че по всяка вероятност Евелин Банев – Брендо ще плаща откуп за отвлечената си дъщеричка Лара в чужбина. Новината не бе потвърдена от официален източник, но срина окончателно твърденията, че момиченцето е похитено, за да се гарантира мълчанието на топ мафиота пред съда в Италия.

От отвличането минаха десет дни, а според официалните данни, похитителите все още не са установили контакт с никой от роднините, за да поставят своите условия. Информацията, че Моника Добринова е говорила един път с тях остана висяща, след като от полицията отказаха да коментират.

Дъщерята на Брендо - Лара

Дъщерята на Брендо – Лара

Мълчанието на похитителите вече е изнервило страхотно много както родителите на Лара, така и ангажираните със случая полицаи. Според последната информация, бандитите умишлено се бавят, защото искат да говорят директно с Брендо, а не с бившата му жена.

Към момента се предполага, че това по всяка вероятност ще стане при връщането му от Италия през следващата седмица. Планът предвиждал исканият откуп да бъде получен в чужбина, защото тук ченгетата са се наострили да слухтят навсякъде, поради голямата гласност на случая.

Защитниците на Евелин Банев – Брендо в Италия пък признаха, че преди седмица са поискали делото за трафик да мине по съкратената процедура. Следователи обясняват, че още тогава Брендо е знаел, че няма да се наложи да говори пред съда и магистратите ще разчитат само на досега събраните доказателства. Това именно доказва, че похитителите са отвлекли Лара за пари, а не за да му попречат да говори.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *