Брендо и Малкия Маргин на тайна среща в Испания

1
Евелин Банев - Брендо

Малкият Маргин и Брендо провели тайна среща в Испания, за да си разпределят пълномощията за доставка на кокаин чрез нелегален канал. Явката била документирана от Дирекцията за борба с наркотиците (DEA) и полицаи на Гвардия цивил на полуострова. Според първоначалните данни, Николай Маринов – Маргина, искал да се превърне в играч от световен мащаб с помоща на приятеля си Евелин Банев – Брендо.

Според запознати, от известно време насам Маринов се подвизавал из Испания, като се представял за гражданин на Доминиканска република и непрекъснато сменял местожителството си. Нямал никакво намерение да се връща в България, защото тук все още е обявен за издирване. За да не стои бездеен обаче, измислил схема за печалба на милиони евро от трафик на кокаин.

Маргините

За да осъществи идеята си, той повикал при себе си соченият за наркобос № 1 у нас – Евелин Банев, с когото са в близки отношения от доста години насам. Маргина заявил, че е готов да го включи в мрежата за наркоразпространение, която подготвяла реализирането на доставки от над един тон.

Големият Маргин – Красимир, знаел за срещата на брат си с Брендо и бил готов да помага с каквото може. Имал обаче условие, името му да не бъде замесвано по никакъв начин с подготвяната афера.

Според представители на мафиотските структури, Брендо и Маргините се сближили перди няколко години, когато обявили война на Алексей Петров и братя Галеви. Първоначално Банев бил определян като финансиста на Маргините, но според други сведения той бил напълно самостоятелен играч на пазара у нас.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=rBMSEq29qLo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *