Бременността на Рут Колева – измислица на продуцентите?

1

Рут плъхПикантерията с бременността на Рут излезе от всякакви граници, смятат зрителите.

Снощи на рождения ден на Тодор певицата така се натряска, че едва не започна да хълца като Икебаната. През цялото време тя стоеше с цигара в уста, а на моменти бясно се впускаше в танците. За капак тя участва и в доста опасна мисия в Панчаревското езеро – да се прехвърли от един банан на друг по време на висока скорост с риск да тупне в студените води на езерото, както стана с трима от съотборниците й.   Тя обаче скокна като катеричка пъргавелка и се прехвърли точно три пъти при различна скорост. Пи кръв, без да й мигне окото и без да повръща и мина по въже на 20 метра от земята.Рут пуши 31 май По друго въже, опънато над басейна, тя направи поне десет опита да мине и всеки път падаше във водата.  Доста странно ежедневие за бременна жена.

Пред Десислава тя призна снощи, че е във втория месец. Тук вече аритметиката тотално се обърка и излезе, че е забременяла след като се е разделила с Калоян. А тя обяви, че е бременна в началото на май. За да се усъмни в такова нещо, трябва да прескочи един цикъл, или поне да минат 15 дни от закъснението. И едва тогава да тръгне да си прави тестове. Ако е прихванала на рождения си ден, както тя твърди – около 20-ти април, няма как на 4 май да знае вече, че е заченала. Ако това е станало по-рано, няма как пък на 12 юни да е във втория месец, изчисляват минали по този път.

Днес Деян Донков призна, че скандалите му с Радина са преекспонирани, буквално се е злоупотребявало с всяка тяхна дума и намекна, че в продукцията се прави от мухата слон. Цял месец стояхме вътре, спорихме два пъти и това се повтори толкова пъти в ефир, че излезе, че се караме денонощно. Не напразно в продукцията твърдят, че нещата не са такива, каквито са на пръв поглед. Така че и бременността на Рут може и да не е бременност на втори поглед.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zt38592Ju7c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Разбира се,че не е бременна.Не може една бременна жена да изпълнява всички тези мисии.Как пък един път не и стана лошо .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *