Бременната Яна в болница?

0

petko-qnaШироко рекламираното появяване на Петко и Яна Димитрови в централна телевизия днес за интервю се провяли. В последния момент Петко се обедил, че съпругата му не се чувства добре и не могат да присъстват на директното ефирно интервю.

Веднага зрителите свързаха този факт с лошите мисли на Мария Рачкова. Според тях тези мисли най-накрая са застигнали младоженците. Бившата на Петко  не можела да преживее мисълта, че с новото бебе наследството на фамилията ще трябва да се дели между него и сина й.

Това обаче най-вероятно са само приказки, защото Мария не само присъства на сватбата, ами Яна отглежда сина й цяло лято и сега често играе ролята на втора майка, докато Игнатова има ангажименти. Дори детето предпочита да е при Яна, защото тя си играе с него, говорят си, играят заедно и му уйдисва на всички капризи.

Яна се почувствала неразположена снощи и загриженият  й съпруг веднага хукнал да търси медицинска помощ. Деликатното положение на младата булка  го принудило да извика лекар вкъщи срещу солидно заплащане. Лекарят препоръчал тя да пази леглото и да не излиза в студа навън, където има много вируси. Най-вероятно грип е повалил танцьорката, но предвид бременността й трябва да бъде много внимателна.

Все още няма официална информация какво е истинското състояние на Яна, но като всеки мъж Петко е доста изплашен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rbsVljHGEu4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *