Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Браво, Бойко, браво, Борисов! Дим да те няма след Дянков!

Бойко БорисовСлед като името на Дянков беше мед, който капеше от устата на премиера, днес вече той е най-големият грешник в правителството. За да не си признае, че го е уволнил от страх от тракторите, които щяха да блокират София утре, Борисов обяви, че финансовият министър имал много недостатъци, които пречели на работата.

Той бил постигнал финансова стабилност в страната, но не осигурил икономически растеж. В ГЕРБ всички тайно не го обичали и не го подкрепяли. Нито партията, нито правителството, само Борисов го подкрепял. Бил толкова некомуникативен, че министрите не можели да се срещнат с него, ако не им посредничи премиерът. Той се карал с част от депутатите, бил против председателката на бюджетната комисия Менда Стоянова, изпадал в конфликти с всички. ДянковОрязал бюджета на някои агенции и чак Искра Фидосова се осмелила да изкаже несъгласие. На всичкото отгоре от години бил в конфликт с Мирослав Найденов и Тотю Младенов.

Чак сега Борисов издаде и че Дянков си живеел при семейството, идвал от време на време в България, решения се бавели с месеци, защото го нямало. На всичкото отгоре щеше да ми натресе утре земеделците с тракторите в София, изжали се премиерът. Браво, Бойко, браво, Борисов! Значи над три години един съмнителен финансист е въртял цяла България на пръста си и никой не е посмял да го пипне. Защо научаваме чак сега, че Дянков не е бил в страната през цялото време? Защо министрите не можели да комуникират с него? Що за държава сме, след като финансист номер 1 си живее в Америка? В коя държава министър моли премиера да му осигури аудиенция с друг министър? Защо чак сега се разприказва? Кой назначи Данков – ти, или американците, за да те контролират? Защо не тропна с крак и не го махна, когато от началото на мандата прави каквото си иска и натика българския народ в калта? И щяхме ли да чуем тези признания, ако не бяха станали бунтовете, или пак щяхте да прикриете нещата по герберски? Браво, Бойко, браво, Борисов. Само заради тези признания, трябва да си отидеш и ти. Защото си бил съучастникът на Дянков и заедно сте закопали България!

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *