Браво! Анонимните заплашиха вицето Дянков заради забавените пенсии! (ВИДЕО)

0
Анонимните

Българският клон на международната мрежа „Анонимните” отправи остро предупреждение към финансовия министър Симеон Дянков, по повод на забавените пенсии. Хакерите оповестиха в свое видео, че у нас подобни „игрички” вече няма да се прощават безнаказано и приключиха с лично послание до финансист № 1 – „Очаквайте ни”.

Анонимните са категорични, че с постъпката си Дянков и компания осъждат на четиридневен глад почти една трета от населението в пенсионна възраст. Хакерите обявиха, че според тях е едно нещо да не се провежда социална политика с извинението, че няма пари, а съвсем друго е да се осъждат на глад повече от два милиона души.

Дянков

„Това нещо не можем да назовем финанси, а терор над населението. Вече осъдихме действията ви, а вие се радвайте, че в България хората се страхуват да протестират. Ако това се случеше в която и да е от съседните ни държави, то щеше да ви коства поста, а и нещо повече. Замислете се обаче, че след съвсем малко време, хората вече няма да има какво да губят” – се казва в посланието.

От министерството на Дянков изкоментираха, че за забавянето на пенсиите били виновни НОИ, откъдето пък обясняват, че нямало как за три дни да изплатят всичките пенсии в България. Можели да преведат малка част, но тогава другите щели да се сърдят.

Виж посланието на Анонимните към Дянков:

http://www.youtube.com/watch?v=5kh-2secm7U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *