Братя Галеви вкарвали дрога у нас с хеликоптери

0

В това се кълнат местни хора, които виждали как хеликоптери кацали в имението на неуловимите братя. Местните предполагат, че така се е пренасяла дрогата, която после двамата разпространявали.

Ченгетата обаче са на друго мнение. Открит е един от каналите, по които амфетамините влизали в България. Те се пренасяли в коли втора ръка, които пристигали в автокъщите на братята. Оттам колите се обработвали, наркотиците се пакетирали и тръгвали из цялата страна. Клиентела имало не само в района и София, а даже и по морето, където имало сблъскване на интереси, понеже там териториите са на други наркобарони.

Имението на братята се охранявало от хора с автомати, твърдят пък други очевидци. Точно през него минавал целият трафик на дрога за Балканите, категорични са трети. Братя Галеви трудно ще бъдат открити, твърдят под сурдинка техни конкуренти. Те са влезли в международна мрежа за пласиране на дрога и Интерпол ги бил надушил. Причината да избягат от България не била милостивата присъда на нашите магистрати да си карат почивката в близкия трудово-изправителен лагер, а това, че вече имало сериозни сигнали за участие в международен наркокартел. Братята подразбрали от свои верни източници, че ще ти съдят за много по-сериозно престъпление и то не в България, затова решили да духнат. Слуховете са ги отвели или в Австралия, или в Южна Африка, тъй като в Европа усилено ги издирват. Но където и да са, те имат достатъчно пари, за да не се тревожат за старините си.

 
Братя Галеви с ново обвинение – за пране на пари. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *