Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Братя Галеви се крият в Сърбия

Братя Галеви

Издал ги техен съратник

Братя Галеви със сигурност се укриват в съседна Сърбия. За това свидетелства анонимен източник, който твърди че в близкото минало е бил техен доверен човек. При комшиите се преместили, защото и там имали доста солидни връзки както с тамошни бандити, така и с полицаи на ръководни постове.

Според информаторите, Пламен Галев и Ангел Христов там се чувствали в безопасност и в същото време били достатъчно близо, за да контролират бизнеса в България. Тук изпращали свои сръбски довереници, които идвали да правят инспекция и да снесат нарежданията на местните подчинени. Само преди дни дупнишките бандити за пореден път се свързали и със семействата си, за да ги уверят, че всичко при тях е наред.

Братя Галеви

Братя Галеви се връщат след изборите

Според запознати, основното доказателство за това е фактът, че доскорошните им телохранители по стар навик продължават да вилнеят на воля и Дупница, наказвайки всеки прегрешил. Дори в последно време се носели слухове, че братя Галеви подготвят кървава вендета за всички, които са допринесли по един или друг начин за създаването на техните проблеми.

Припомняме, че двама от техните най – близки довереници се замесиха в побоища само за около един месец. Николай Раднев – Отвертката през лятото налетя на съгражданката си Мария Очкова и доста сериозно я понаби, защото му пречела да се занася с местно момиче. Аверът му Васил Капланов – Каплата пък преби жестоко свой съсед, след като нахлу в дома му раздразнен от силна музика.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *