Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Братя Галеви с лоби и в Светия Синод! Отмъщават си на свещеник от Дупница – с видео

galeviБратя Галеви издействаха изпращането в изгнание на дупнишкия свещеник отец Методий. Скандалът от няколко дена тресе града и хората не могат да проумеят още случилото се. Според мнозина, явно дупнишките феодали имат много здраво лоби в Светия Синод.

В понеделник отчето, което служи в църквата „Св. Георгий” в града, получава заповед от София, че ще бъде преместен в село Горна Козница, Бобовдолско. В Дупница Методий е известен

Галеви дърпат Маским за брадата?

Галеви дърпат Маским за брадата?

като един от малкото открити врагове на братя Галеви. Няма съмнение, че новото му назначение цели наказването на бунтаря.

Преди няколко месеца отец Методий се яви като свидетел по делото срещу Пламен Галев и Ангел Христов. В съдебната зала духовникът разказа как гангстерите непрестанно грубо се намесвали в делата на местната църква, откакто преди пет години патриарх Максим им дал благословията си и ги направил официални настоятели на храма в Дупница. Галеви винаги влизали с оръжие в Божия дом, което е в разрез с нормите на църквата.

Храмът в Горна Козница, където е преназначен Методий, е в окаяно състояние. Селото е запустяло и обезлюдено. В него живеят едва 30-40 души. Отчето получава 300 заплата, а пътните му до Горна Козница на ден излизат 20 лв. Свещеникът не знае как ще изхранва семейството си. Не е изключено и да се откаже от расото.

Паликарски

Паликарски

Наказанието на непокорния свещеник е наложено по препоръка на отец Георги Паликарски, който отговаря за целия дупнишки регион. Паликарски безрезервно защитава Галеви. След ареста на бившите барети, висшият духовник направи служба за здраве на благодетелите си. skandalno.net

Галеви се прочуха и извън страната с кандидатурата си за народни представители. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *