Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Братя Галеви оставили бизнеса на своя любовница

Любовницата на Пламен Галев – Юлиана

Любовницата на Пламен Галев – Юлиана, е наследила целия бизнес на скандалните бизнесмени от Дупница. Това твърдят от специалните служби на полицията у нас и категорично отхвърлят твърденията, че братя Галеви са преотстъпили ръководния пост на охранителя си Жоре Бозата, или на считания за тяхно най – доверено лице Васил Капланов – Каплата.

Според антимафиотите, причината за това не е привързаността на Пламен към Юлиана, която му роди дете преди около година, а факта, че тя била най – запозната с делата им от цялото обкръжение. Освен това красавицата имала и най – много акъл в главата си от всички и щяла да се справи най – добре с поставените задачи.

Братя Галеви

От полицията са убедени, че Ангел Христов и Пламен Галев са напуснали страната поотделно. Съгласно оперативните данни по случая, двамата умишлено се разделили, за да заблудят тотално властите у нас. Ден преди да се установи окончателно, че са изчезнали, Пламен бил засечен да пътува с „Мерцедес” – а си по посока на границата с Гърция. На всички направил впечатление факта, че за първи път бил сам – самичък, без да е придружаван от никой. По същия начин се изнизал и Ангел, който обаче минал по друг маршрут.

„Никой не трябва да ги подценява, защото те са запознати с всички полицейски тактики и ги използват в своя полза” – категорични са от разследването.

От началото на тази седмица, братя Галеви се издирват с така наречената „червена бюлетина” на интерпол. Запознати обясняват, че на практика това значи, че са определени като особено опасни бандити, които ще бъдат търсени по цял свят. За съжаление на родните ченгета, все още имало държави, които не са се подписали под международната спогодба за екстрадиране на издирвани престъпници.

Това практически значи, че ако успеят да се доберат до някоя от тези страни, Галеви няма да бъдат изпратени обратно към България. Така, те могат да се укрият в ЮАР, Австралия, Пакистан, Аржентина, Боливия, Панама и други.

Ченгетата разкриват още интересни факти около стратегията на бизнесмените, управлявали Дупница в продължение на години. Според тях, Галеви поддържали групичка от десетина души на щат, които имали една единствена задача – да следят денонощно кой влиза и излиза от града. Съгледвачите работели на пълни обороти и със завиден професионализъм. Ако в Дупница се появяло непознато лице, Пламен и Ангел имали пълната информация за него в рамките на половин час.

Най – интересно било обаче какво се случва в местното полицейско управление. След проведените оперативни действия станало ясно, че бандитите имали и там свои съгледвачи на твърда заплата, които по най – бързия начин им докладвали за всяка полицейска проверка, която се готвела срещу тях. По този начин бизнесът им винаги бил защитен на 100 %.

В последните дни бял свят видяха и скандални разкрития, за жестока гавра от страна на братя Галеви с полицейски служители. Малко след като стана ясно за гротеската среща между бизнесмените и бившият вътрешен министър Румен Петков, от София били изпратени група ченгета, които да стартират разследване по случая. Когато разбрали за проверката, Галеви съставили пъклен план, чрез който хем да изгонят по – бързо нежеланите гости, хем да се подиграят публично с тях.

Първо, заповядали на всички ресторанти и кафенета в града да пуснат кепенци, така че столичните полицаи да няма къде да изпият по едно кафе. Освен това заключили всички обществени тоалетни, включително и тези в районното полицейско управление.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=6vqTsXCjiwk

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *