Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Братя Галеви източили 30 млн. лв. от хазната на Дупница – с видео

Братя Галеви

Братя Галеви източиха 30 милиона лева от хазната на града. Симеон Дунков съобщи преди няколко месеца за плачевната ситуация в Дупница, като заяви, че общината дължи повече от 20 милиона лева на различни държавни институции, както и на учители, банки и т. н. Виновници за трагичното състояние на града са Пламен Галев и Ангел Христов, които през изминалите пет години въртели бизнес за сметка на общинската хазна. Братята, които наскоро бяха осъдени на около 12 години зад решетките, прибрали над 18 милиона лева само за строителство и ремонти.

Братя Галеви превърнаха Дупница в свое феодално владение

Фирми вземали пари от Галеви още преди да извършат ремонтите, а тогавашния кмет – Атанас Янев, както и общински работници вземали заеми, за да могат да плащат на бившите барети. Братя Галеви откраднали още много допълнителни пари за ремонти, пречиствателна станция, изграждане на пътища, паркове, магистрали и т. н.

Колко милиона имат братя Галеви! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Братя Галеви източили 30 млн. лв. от хазната на Дупница – с видео

  1. Бай Бойчо Отговор

    21.01.2012 в 9:50

    Братя Галеви са пичове

  2. Братя Галеви са пичове!-Сегашните управници от ГЕРБ т.е.председателя на общ.съвет Ивайло Константинов и кмета Чимев съм сигурен,че ще ни загробят не с 30 мил.лв.,като братята,а с 60мил.лв.Защото от много години И.Константинов/Юнион Ивкони/няма пари да построи започнатия МОЛ в центърана града.Така,че изчакайте господа журналисти и тогава напишете статия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *