Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Братя Галеви избягаха от страната ?

Братя Галеви са в неизвестност от деня, когато чуха окончателните си присъди. По петите на Пламен Галев и Ангел Христов вече е „Съдебна охрана“. Бизнесмените трябва да влязат в затвора. Ако не ги открият до няколко дни, МВР ще ги обяви за национално издирване.

Пламен Галев получи 5 години ефективна присъда, а „брат“ му Ангел Христов – 4 години зад решетките. Двамата трябва да излежат наказанието си в затворническите общежития в село Самораново край Дупница.

Килията, предназначена за Галеви, е била ремонтирана още преди да излезе окончателното решение на ВКС, издават вътрешни информатори. Из Дупница се говори, че феодалите похарчили 200 000 лева, за да стегнат бъдещата си „квартира“. Общежитието е от отворен тип. Затворниците могат да вкарат в килиите

Килията на Галеви няма нищо общо с мрачните коптори в родните затвори

си телевизори, лаптопи, телефони и всичко, което им потрябва. Галеви са превърнали килията си в хотелска стая 5 звезди.

Тъщата на Пламен Галев разказа пред Би Ти Ви, че не го е виждала от произнасянето на присъдата.  В Дупница „бизнесмените“ също за последно са забелязани след като съдът реши да ги вкара в затвора.

Бягството на Галеви доста озадачава местните. На всички в града е ясно, че ако гангстерите влязат в затворническото общежитие в Самораново, ще прекарват повечето си време из кафенетата в Дупница или пък в имението си в Расилово. За Галеви нямаше да е никакъв проблем да въртят бизнес делата си от килията. Страхът от дупнишките феодали в района е толкова голям, че едва ли някой от управата на Самораново би има направил проблем за излизането от общежитието.

Най – шокирани от малките присъди, както и от мястото на излежаването им, са свидетелите, които заложиха живота си на карта, за да ги вкарат в затвора. Някои от ключовите лица дори от години вече не са в Дупница. В града се прокрадват съмнения, че Галеви може да са избягали тайно в чужбина, щом са разбрали, че няма да се отърват от лежането в затвор.

Присъдите на Галеви бяха намалени общо с три години. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *