Братя Диневи канят принца на Монако в Свети Влас

1

Българските олигарси братя Диневи са поканили принца на Мароко да открие догодина фехтовален турнир. Този уикенд бе направена генерална репетиция и първото у нас нощно състезание по фехтовка   в Свети Влас. Спортистите бяха настанени в техни хотели и самата битка се проведе в амфитеатъра на курорта.

Единият брат, Йордан Динев, е председател на фехтовалната лига в България и самият той доста добре държи рапирата. За съжаление опитът му да блесне на арената на амфитеатъра се провали заради контузия. Той разтегнал рамото си на тренировката ден преди събитието и лекарят му забранил да се включи в състезанието. Въпреки това то се провело и без него. Събитието премина със задължителните фойерверки, запазена марка на Диневи и коктейл.

Принцът на Монако ще приеме поканата, тъй като се познава с нашите олигарси от светски събития на Ривиерата, където те имат имоти. Никой не се съмнява, че кралската особа ще се появи, защото освен, че е любител на фехтовката, той е и привърженик на лукса, с който тук ще бъде обграден. Припомняме, че самият Симеон Сакскуборгготски се появи на рождения ден на Динев, а заедно с него и много титуловани особи и богати фамилии от Европа. Покрай знатните гости и продължилите няколко дни празненства, обиковенни яхти не можеха да акостират в пристанището, което също е на братята, нищо че по закон в България частни пристанища не може да има.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/cDuu0r8GdfA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *