Братя Диневи искат да заграбят инфраструктурата на Слънчев бряг

0

dineviТиха и подмолна война за инфраструктурата на Слънчев бряг се вихри в курорта. Олигарсите братя Диневи засега имат най-силни позиции- вкарали са техен човек в община Несебър, сигнагизира шефа на борда на директорите в „Слънчев бряг” АД Младен Мутафчийски.

Мутафчийски се опасява, че смяната на членове на борда, искана от министерството на икономиката и туризма, цели внедряването на лица, които ще се борят за частни интереси. Шефът на „Слънчев бряг” АД разказва, че това е схема прилагане и от предишните правителства. По времето на НДСВ Лидия Шулева

Мутафчийски
Мутафчийски

продала тока в курорта на ЕВН. При тройната коалиция- ВИК-то станало частна собственост. На практика, единственото, което остава от Слънчев бряг и все още е държавна собственост, е инфраструктурата. Затова битката ще е доста ожесточена.

Зелените площи и улиците са единствените незастроени участъци в курорта. Според Мутафчийски, Слънчев бряг ще бъде изправен пред катастрофа, ако и „зеленото” в градчето се превърне в бетон.

Несебърският общински съветник Константин Лефтеров, по мнение на Мутафчийски, открито брани интересите на братя Диневи, които се целят в инфраструктурата на Слънчев бряг. Освен тях, други частни интереси се защитават и от местни структури на ГЕРБ. А от трета страна, хора свързани с „Октопода“ също ще се опитат да прилапат улиците и пешеходните алеи на Слънчев бряг. skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *