Братя Бахарови заедно на море

1
Бахарови разпускат

Напук на слуховете, че по – малкият от братята Бахарови – Явор само е чакал да се раздели официално с моделката и театралка Луиза Григорова, за да тръгне отново по жени и да се отдаде на  необвързващи  секс авантюри, Хари от “ Стъклен дом“ почива заедно с брат си Захари Бахаров, половинката му Диана Алексиева, невръстното им момченце и други роднина на плажа в Лозенец.

Вкиснатият Явор

За разлика от звездата от “ Под прикритие“ Захари Бахаров и звездната му женица обаче макар и на плажа Явор Бахаров изглеждаше доста депресиран и незаинтересован от всичко, което се случва около него. На няколко пъти явно загрижен за емоционалното състояние на по – малкото си братче Захари се усамотяваше с къдрокоско и двамата водеха разгорещени, но явно не особено резултатни дискусии, защото веднага щом те приключваха Явор отново се сдухваше.

Единствено истинско удоволствие на младока явно носеше студената наливна бира от бара, който стопанисва мъжа на Белослава, но явно дори любимата напитка не успяваше да разтърси в положителен смисъл младока и той не обърна никакво внимание на знойните мадами, които всячески се опитваха да привлекат вниманието му.

Захари Бахаров се опитва да извади от дупката Явор!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *