Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Братя Аргирови: Печелехме по 1 милион годишно през комунизма

Майка им припаднала, когато се прибрали с 20 бона в найлоново пликче

Братя Аргирови

Братя Аргирови

Братя Аргирови признаха в предаването на Карбовски, че по времето на комунизма са заработвали по 100 000 лева годишно без никакъв проблем. Тогавашната власт се радвала много на изпълненията им и големците били повече от щедри, когато трябвало да плащат. Една вечер се прибрали с 20 000 лева в найлоново пликче и като изсипали парите в скута на майка си, жената без малко щяла да припадне.

„Тогава се шегувахме, че трябва да правим по 1 милион лева на година. Но предполагал ли е някой какво ще се случи с тази наша България. Сега дори не можеш и да си мечтаеш да правиш толкова пари с естрадна музика, всичко замина по дяволите. Бяхме много добре финансово, повече не можеше да се желае”, споделиха близнаците Благовест и Светослав Аргирови.Братя Аргирови

Двамата си припомниха и за прекараните в Пловдив детски години. Сами се определиха като кротки деца и зубърите на класа. Започнали да се занимават с музика на едва 5-годишна възраст, след като били запленени от пеенето от тяхната баба, която била с потекло от Хърватия.

Братя Аргирови си спомнят и юбилея на Тодор Живков, на който имали честта да пеят. Лидера на БКП видимо се трогнал от тяхното изпълнение на „Пътнико свиден, пътнико млад“ и останал много доволен.

Братя Аргирови – Как си ти:

http://www.youtube.com/watch?v=DMkr7ZWqu5U

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *