Братът на Ицо Стоичков дезертира в Африка

2
Христо Стоичков

Превратностите на съдбата заведоха брата на Христо Стоичков – Цанко в далечна Африка, стана ясно от публикация във Фейсбук профила му. Според запознати, към далечната дестинация Цанко се насочил, след като профукал безвъзвратно стоте хиляди лева, дадени му от Камата, за да започне собствен бизнес. Той обаче бе измамен от хитър съдружник в Харманли и загуби абсолютно всичко.

Към момента все още не е ясно с какво точно се занимава Цанко в Йоханесбург, където батко му Ицо бе треньор на местния футболен тим „Мъмелъди Съндаунс”. Според свидетели на семейни сцени, малкият брат напълно се е отказал от семейството си и вече не искал да чува за Христо, за техните родители Стоичко и Пенка.

Цанко Стоичков

Твърдял, че сам ще се грижи за съпругата си Мария и седемгодишната им дъщеричка Адриана. Единственият член на фамилията, с който Цанко не е прекъснал връзка, е малката дъщеря на Христо – Христина, която в момента живее в щатите със своя приятел.

Войните в семейството и откровената неблагодарност на Цанко, накарали Камата на свой ред да не иска да се вижда с който и да било от семейството на по – малкия си брат. Той не търсел никакъв контакт дори и с малката Адриана, която преди това много обичал.

Провал в живота си претърпяла и сестрата на Христо и Цанко – Петя, която към момента работела като кръчмарка в селски хоремаг. Преди това беше дълги години в Испания, където работеше наравно с всички останали българки. Поради кризата обаче наскоро се прибрала вкъщи и сега едвам свързвала двата края.

Една от най – добрите атаки на Христо:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *