Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Братът на Елена Йончева разчита на връзките й, за да върти незаконен бизнес – видео

иванБратът на Елена Йончева, Иван, печели от незаконен бизнес. Той нямал разрешително за свинефермата си Транелит край Монтана и печалбите му са нечестни.
Деница Славкова, която е Директор на местното РИОСВ, оповести новината, че Иван Йончев не притежава нужната документация, с която да докаже легалността на свинефермата си. Славкова издала заповед за запечатване на чест от халетата, тъй като според документите във фермата се помещавали по-малко от 2000 прасета, за които не е необходима огромна площ.прасета

 Вместо да изпълни заповедта, Иван Йончев обжалвал. Върховният административен съд също я потвърдил.
Всеки месец Деница Славкова изисквала от Йончев данни за броя на отглежданите от него прасета и получавал отговори за 1998, 1999 животни, за което, според закона, няма нужда от разрешително, тъй като бройката е под 2000. Тогава Директорката на РИОСВ взела разумното решение да бъдат затворени 6 от халетата във фермата на брата на топ- журналистката.

Сестрата на Иван, Елена

Сестрата на Иван, Елена

 Когато инспекторите отишли да ги запечатат, се оказало, че и те са пълни с прасета, с което станало ясно, че бройката определено надхвърля 2000. Съответно нямало как да ги затворят.

Славкова разкрива, че преди години и двете птицекланици в района били незаконни, но в крайна сметка били взети необходимите мерки и вече всичко е легално. Това трябва да се случи и със свинефермата, но Иван Йончев не искал да се занимава и само парадирал с познатите на сестра си.

Иван разказва за добрите и лошите черти на любимата си сестра. ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *