Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Братът на Димитър Рачков, Петър влиза в затвора – с видео

Комарджия и разсипник, Петър Рачков винаги е създавал проблеми на брат си Димитър

Петър Рачков – братът на актьора Димитър Рачков, може да влезе в затвора. Той отнесе присъда от 9 месеца лишаване от свобода, но с 3 години лишаване от свобода заради фалшива шофьорска книжка. Предвид буйния нрав на Петър и непрекъснатите му изцепки в Бургас местните са убедени, че следващата му издънка ще е съвсем скоро.
По-големият брат на „Господарят на ефира“ бе спипан след поредното си нарушение на пътя преди два месеца. На катаджиите Петър Рачков пробутал подправена шофьорска книжка, но номерът му не минал. Скандалът, който се развихри в медиите около фамилията Рачкови скара двамата братя.
„Не съм длъжен аз да плащам за твоите грешки“, телефонирал на брат си комикът и спрял да отговаря на многобройните му повиквания.
Покрай шума около издънката на Петър лъснаха и други пикантни подробности от житието-битието му. Оказа се, че братът на Димитър Рачков бил проспериращ бизнесмен преди десетина години. Купувал и продавал автомобили втора употреба.
Кризата на автопазара обаче го налегнала и стопила спестяванията му. След като зацепил алъш-веришът с автомобили, Петър Рачков се насочил към търговия с хранителни стоки. Смятал да зарежда със закуски детските градини и училищата в Бургас. Наложило се дори известният му брат да вкара в употреба връзките си и да ходатайства пред бургаския общински съвет за Петър. Злополучният бизнесмен теглил 50 хиляди евро кредит, който преди една година отказал да погасява.

Димитър Рачков

Преди петилетка време братът на Димитър Рачков се бракувал за приятелката си от гимназията Димитрина. Тогава като водещи на сватбеното тържество се изявили Зуека и Рачков. Много скоро след сватбата обаче булката натирила Петър. Причината за развода им станали лошите навици на Митковия брат. Петър все се забърквал в пиянски свади, профуквал всичките си пари на комар. Година след сватбата Димитрина разбрала, че благоверният й е проиграл на комар подаръкът им от сватбата – просторно столично жилище досами Борисовата градина. След развода Петър се мести да живее в София.
Всички усилия на Димитър Рачков да въведе в правия път брата си негодяй се увенчали с крах. „Може да сме една кръв, но батко ми е пълно лайно, проплакал ведтъж Рачков пред свои приятели.
Митко се кахърял, че екшъните около неразумния му брат се отразяват изключително зле на майка му и баща му. Майка му ридеале денонощно и споделяла пред съседи: Двама сина имам, но единия ме кара да се гордея, а другия – да се срамувам!

Смешна реклама с Димитър Рачков! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *