Брадърката Лили си бръсне челото!

0

lili11Доста сериозен пропуск разсмива зрителите на предаването на Николета „Поверително“ , което има претенции да е №1 сред клюкарските издания. Зрителите забелязаха, че брадърката Лиляна има още един недостатък, освен страшно дразнещия си пловдивски диалект.

Тя или няма пари за нови дрехи, или продукцията не й отпуска, но прави впечатление, че еротичната моделка системно и упорито износва и старите тоалети на Лозанова. Това може да е и приумица на самата Николета – всички тоалети да минават първо през нея, за да покаже кой е началникът, а след това Лилана да ги носи, за да покаже, че е Пепеляшка и е на втори план във всяко едно отношение.

Зрителите, които са си избрали точно това предаване, за да попълват празнотата си откъм клюки и да живеят с живота на известните с ужас забелязаха и още една подробност. Лиляна, която по време на целия Брадър прекарваше пред огледалото, а когато се отдалечеше от него, изваждаше джобно, за да провери всичко на мястото си ли е, не е обърнала мнимание, че челото й е доста окосмено.

То и без това не е от най-високите, което пък показва според науката не особено висок интелект, а сега с космите съвсен стана ниско и нелицеприятно.

Зрителки веднага посочиха недостатъка на пловдивската клюкарка, а тя засрамено взе веднага мерки. Сега за ужас на приятелите си, тя ходи на коламаска, за да премахва така нареченото бебешко бретонче. Но е готова да изтърпи всякакви болки, стига да е безупречна на екрана.

Доста други жени пък премахват фините косъмчета край ушите си и това отново го видяхме в Биг Брадър. Ваня Червенкова и Йоана се излъскаха като бебешки дупета, за да премахнат всяко косъмче, което може да бъде уловено от камерата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zusLBmCfWX4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *