Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Брадърката Елена: Хората още ме гонят с камъни и псувни

Хубавата Елена от „Биг Брадър” се разкайва за стореното преди години, но вече е късно. Животът й се обърка из основи след злополучната изневяра, бабички хвърлят по нея с камъни, наричат я „долен боклук”.

Елена от Биг Брадър

Цели 9 години след края на брака си с Миро участничката във втория „Биг Брадър“ Елена още не може да се помири с него. Брюнетката, която стана известна пред цяла България със своята брутална изневяра с фризьора Мъро, не ще и да чуе за бившия си мъж. Още по-малко иска да си спомня за времето на краткия им брак. Причината за голямото напрежение между тях е, че след като грабна голямата награда от 200 000 лева, Мирослав я заряза като непотребна вещ. А цялото семейно имущество остана изцяло в неговите ръце.

След като излезе от Къщата на „Биг Брадър“ хубавата Елена направи всичко, за да изчезне от светското пространство. За разлика от нейния мъж тя не ходеше по коктейли, не се появяваше в телевизионни предавания и отказваше всякаква кариера в телевизията. Затова и нейната гледна точка за раздялата й с Мирослав така и не излезе наяве.

Самият той влезе изцяло в ролята си на жертва и се възползва максимално от тази своя слава. Той обясняваше дълго, че се е опитал да й прости прелюбодеянието и отново да разпали страстта във връзката им.Тя обаче продължавала да се вижда със своя приятел от шоуто Мъро. Затова нищо от опитите му да си я върне не давало резултат.

Така в крайна сметка двамата с жена му сложиха край на отношенията си само няколко месеца след като спечелиха голямата награда. Разводът им е по взаимно съгласие. Двете страни решават максимално да улеснят властите и да се разминат само с един подпис.

Тази, която най-страда от ситуацията обаче е Елена. Брюнетката продължава да налага вето над въпросите за това какво се е случило с парите от „Биг Брадър“. Истината е обаче, че самата тя не вижда и стотинка от тях, въпреки че по всеобщо мнение именно тя има .основна заслуга за изкарването им. Двамата с мъжа й уж се разбират цивилизовано за имуществото и пришпорват процеса. Той взима всичко, а за нея остава само удовлетворението, че си е върнала обратно свободата.

Дори е напъдена от общия им дом, а за капак Миро не пожелава да отдели и минимална сума, за да я реабилитира за техните телевизионни панаири. Стигна се дотам в свое интервю да я нарече „нещастна курвица“.

„Семейството ми много пострада след предаването. Дори не подозирах колко много болка съм им причинила. Сблъсках се с омразата на целия български народ. Заплашваха ме постоянно по телефона. Изгониха ме от църквата навръх Великден. Влязох в храма, а няколко жени са нахвърлиха върху мен: „Махни се от тук! Скверниш Бог“. Тихо излязох, без панаири, без емоции, само няколко сълзи се стичаха по бузите ми от обидата. На майка ми са й плюли в лицето! Казали й, че е родила боклук. Живеех в истински кошмар. Причиних много болка на родителите си и това оценявам като най-голямата загуба“, разказва хубавата Елена своите перипетии след изневярата.

Първите месеци от живота й след „Биг Брадър“ са изпълнени с много напрежение и семейни проблеми, за които тя няма с кого да говори. Остават й само една шепа верни приятели, а дори родителите й са в тежко психологическо състояние след шоуто. Баща й замалко не се срива и не постъпва в болница. Всичките й близки предпочитат да се отдръпнат от нея, за да не се идентифицират със скандалната й слава. Приятелка от детските й години я подминава на улицата като пътен знак. Възрастна жена с внучето си я посочва с пръст насред пазара и казва на детето си:

Виждаш ли я тази никаквица! Ще бъдеш примерна и скромна, да не станеш като нея.

Огорчена и объркана, Елена остава дори без подкрепата на Мъро. Той предпочита да се впуска в еднодневни авантюри, гони бройката и не успява да проумее, че хубавата жена, чието семейство е завинаги разбито, има нужда от рамо и опора. Двамата вече са само приятели и до днес се виждат за по кафе веднъж на месец. Въпреки това връзката им не потръгва, а фризьорът няма никакво намерение да се старае в тази насока.

„Не искам вече да съм хубавата Елена от „Биг Брадър“. Животът ми е много повече от това“, инати се брадърката. Точно това е и нейната мотивация да приеме да танцува в „Денсинг Старс“. В шоуто тя не е влязла, за да грабне голямата награда, въпреки че хонорарът ще й влезе в употреба. Особено след като фалира собствения си бизнес с дрехи и се издържа, като декорира витрини на магазини.

Опитът й през годините обаче я е научил много да внимава с това, което споделя публично. Това е и основната причина тя да не казва категорично какво се случва в живота й. Елена признава, че има мъж до себе си, а следващата стъпка е да роди дете. Вече била загубила много време в търсене на подходящия партньор, а на възраст от 32 години биологичният й часовник тиктакал все по-зловещо.

„Отдавна ми е дошло времето да стана майка“, споделя брадърката. И се усмихва: „Сигурна съм, че ще бъда добър родител. В мен има много любов.“

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *